Felemás információk kezdtek el terjedni a közösségi oldalakon.

Az elmúlt időszakban sajnos többször is teljesen leálltak a Fortnite szerverei. Az ünnepi időszakban különösen kellemetlen jelenség ez, hiszen az Epic Games dolgozói a megérdemelt téli szünetüket töltik és lassabban, kevesebb erőforrással tudnak reagálni az ilyen jellegű problémákra. A legnagyobb ilyen leállás december 30-án történt, ekkor órákban volt mérhető a kiesés. Szerencsére a fejlesztőgárda és a marketingcsapat ezúttal is gyorsan kapcsolt, így egyből elhintették, hogy mire számíthatnak a játékosok.

Tényleg plusz egy ajándékot kapunk?

 

A közösségben egyből beindult a hírcunami és több félinformáció is végigfutott a nemzetközi és hazai Fortnite csoportokban, szervereken. Ilyen esetekben érdemes mindig felkeresni az Epic Games FortniteStatus névre hallgató Twitter fiókját, hiszen itt első kézből kaphatjuk meg a pontos infókat. Nézzük is, hogy mire számíthatunk:

  • A fejlesztők a héten valóban bejelentik, hogy mivel kompenzálják a játékosokat. Erről bővebb információ nincs, valószínűleg kozmetikai tárgy vagy extra XP lehet majd a jutalom.
  • A +1 ajándék nem ennek az előjele, csak véletlen egybeesés. Gyakorlatilag egy hibáról beszélhetünk, hiszen nincs már bontatlan doboz a faházban.

Reméljük így már minden tiszta. Pár napon belül megtudjuk, hogy mivel kedveskednek nekünk az Epic Games munkatársai, addig is érdemes befejeznünk a maradék Winterfest küldetéseket.

https://leet.hu/samsung/

×