Néha nem csak az öldöklés a cél.

A Rainbow Six Siege fejlesztői december közepén bejelentették, hogy az elmúlt időszakban több fontos változtatást is eszközöltek a játék csalóvédelmével kapcsolatban. A fejlesztők a BattlEye csalásvédelem mellett rendelkeznek egy Data Bans névre hallgató védelemmel is. Itt nem a konkrét programot kapja el a játék, hanem a nagyon gyanús statisztikákra ugrik az anti-cheat. Ezen kívül pedig a jövőben AI és gépi tanulás kisegítést is bevetnek a csalások kiszűrésének érdekében.

Néha nem is olyan rossz fejek a csalók?

A fenti Reddit bejegyzésben egy R6S játékos arról számolt be, hogy Ranked meccsben találkozott néhány csalóval. Ilyenkor a legtöbb esetben rossz folytatás követi a fenti sorokat, de ezúttal nem (csak) a könyörtelen gyilkolászás volt a cheaterek célja. A szerveren több, kiadatlan skint is bemutattak a többi játékosnak, érthetetlen, hogy miért nem ugrik azonnal ilyenekre az anti-cheat.

A Black Ice DLC egy része már az Operation Northstar óta része a játéknak, ám a fejlesztők azóta sem adták ki a kozmetikai tárgyakat. Az egyik kommentelő szerint azonban nem árt vigyázni manapság a csalókkal, hiszen valamilyen úton-módon hozzáférhetnek a Uplayben megadott valós nevünkhöz és akár a címünkhöz is.

https://leet.hu/samsung/

×