A futball élő, vagy már nem élő legendáik esetében gyakran előfordul, hogy szobrot állítanak a tiszteletükre. Vannak jól, illetve kevésbé jól sikerült alkotások is.

 

Az évek során -mondhatni- az összes legendás futballista kapott már saját szobrot, akár egy fanatikus rajongó által, vagy egy szobrászművész keze munkája adott életet egy-egy műalkotásnak. Vannak elképesztően látványosak és remekül elkészített szobrok is, de sok esetben fordult elő az, hogy a sikerük a később elkészült mémek által lett világszintű.

Mi elhoztunk most nektek 5 olyan játékost és szobrát, ami izgalmas lehet a számotokra, lássuk!

Zidane vs. Materazzi (2006)

Listánk talán legzseniálisabb alkotása a legemlékezetesebb momentumot ragadja meg a 2006-os VB-ről, azt az ominózus fejest, ami se nem labdába történt, sem szabályos nem volt…

David Beckham (LA Galaxy)

David Beckham Los Angeles-ben való remek szereplésének állítottak emléket, hogy így tisztelegjenek a szabadrúgások egyik királyának.

Zlatan Ibrahimovic

Ibra tipikus félmeztelen, gól utáni vonulásának pillanatát ragadja meg ez az alkotás, ami jelenleg Malmö-ben áll, Svédországban.

Cristiano Ronaldo

Nem tudjuk, hogy ez a mű hol csúszhatott el, de egy biztos, Madeira repülőterén megcsodálható…

Sir Alex Ferguson

A trénerek, menedzserek legnagyobbika, a Manchester United ikonikus mestere teljesen érthető módon, az Old Trafford-on kapott szobrot, amely a tipikus partvonalnál állását ábrázolja, nagyszerű alkotás.

 

Reméljük, tetszett a FUT-Akták újabb epizódja, mindenkinek Áldott, Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket Kívánunk! 

 

Ezt olvastad már?

FUT Fun-mód kimaxolva – Igazi különlegesség a Season Progress-ben!

 

×