A Riot Games megerősítette, hogy tesztelik a Chemtech Drake további nerfjeit.

A League of Legends 12. szezonjának előszezoni frissítései már javában zajlanak, és egy dolog minden más változásnál jobban kitűnt: a ” broken” Chemtech sárkányok.

A Chemtech sárkányok kétféleképpen befolyásolják a térképet és a játékot. Először is, a Rift térképváltozásaival a piros és a kék oldalon is eltávolítják a bokrokat, és láthatatlan területet képeznek. Másodszor, a lélekbuffok lehetővé teszik a játékosok számára, hogy feltámadjanak a harcok és csapatharcok során, hasonlóan Sion passzív képességéhez.

Mondjuk úgy, hogy egyik újdonságot sem fogadták jól a LoL közösségben.

A Riot a LoL 11.24-es javításában lecsapott a vitatott drake-re és annak erőteljes buffjaira, de még a nerf sem volt elég, így a 12. szezon elején egy második lendülettel visszatérnek.

„Még mindig aktívan figyeljük a Chemtech Drake térképváltoztatásait és a Dragon Soul-t” – erősítették meg a LoL fejlesztői december 19-én. „Tudtuk, hogy a Chemtech Drake pikáns kiegészítő lesz, és továbbra is szemmel tartjuk”.

A sárkány a LoL 12.1-es javításában további változásokat fog látni.

Ezek közé tartozik majd több finomhangolás. A Riot azt is tervezi, hogy a Chemtech lélek alatt több Scryer’s Bloomot (Az a kis felderítő virág) adnak a térképhez, hogy vision lehetőségeket biztosítsanak.

A tervezett változtatások – amelyek egy részét még nem fedték fel – célja, hogy „javítsák a védekező csapat élményét a saját dzsungelükben” – magyarázták a LoL fejlesztői.

A közelgő 12.1-es változások szorosan követik a fejlesztők által a 11. szezon frissítési ciklusának utolsó napjaiban kiszállított számos Chemtech Drake nerfet.

A Riot már korábban 7%-kal csökkentette a Chemtech lélek sebzését, és egy egész másodpercet vágott le az újjáélesztési képességéből, ötről négy másodpercre. Emellett hozzáadtak egy lélek felélesztési jelzőt a játékos zombiállapotai körüli, és 1%-kal több bónusz sebzést adtak sárkány buff stackenként.

A League of Legends játékosok továbbra is követelik a Riot-tól a buff teljes eltávolítását, sokan „brokennek”, és „a fejlesztők hatalmas hibájának” nevezték.

Az Ahri rewokot láttad már?

https://leet.hu/2021/12/19/a-riot-megerositette-jon-az-ahri-rework/

https://leet.hu/samsung/

×