A Winter Wildcard lapok érkezésével újabb küldetéssorozat vette kezdetét a FIFA 22-ben, ugyanis érkezik a Wildcards Swaps!

Az Icon Swaps Token-eken kívül újabb gyűjtögetési lehetőség vette kezdetét a játékban. Ezúttal a téli tematika alapján indult el az EA, ugyanis a Winter Wildcards Promo-val lehetőségünk adódott arra is, hogy az eseménynek megfelelő témájú Token-eket tudunk gyűjteni, amelyek értékes jutalmakra válthatóak be.

Swaps is back!!
byu/R1d4z inEASportsFC

A Token-eket különböző SBC-k és Objective-ek teljesítésével zsebelhetjük be, pontosan 24 db-ot, egészen december 26-ig, amikor is lehetőségünk lesz a zseton-játékosok beváltására. Van itt idei Icon-mez, különböző értékes csomagok, valamint 2 Speciális játékoslap is, Daka és Günter kártyái, szóval a Bundesliga és Premier League csapatot építők különösen örülhetnek.

Mindkét lap ütősnek néz ki, kíváncsian várjuk, mit tudnak majd a pályán, meccs közben. FONTOS: minden csomag csak egyszer vehető ki, tehát sajnos nem lehet majd ügyeskedni, hogy 4 Ultimate Pack-et és 2 Rare Players Pack-et kiszedünk, aztán nyitogatunk hátradőlve, mint aki jól végezte dolgát (Ügyes, EA… egész ügyes).

Minden esetre változatos évet zárhatunk ezzel az eseménnyel, lehettünk eddig fent és lent is, a Promo-k által, igazi EA-s hullámvasút volt eddig a FIFA 22. Egy biztos, várjuk szeretettel ezt az eseményt is!

Ti gyűjtitek az új zsetonokat?  

 

Ezt olvastad már?

Nem tudtok korrektül játszani? – Elharapództak a toxic helyzetek a FIFA 22-ben

 

 

×