A háttérben azért dolgoznak a fejlesztők.

Tegnap éjjel egy pár kilobájtos frissítés érkezett CS:GO és Dota játékokhoz, külsős szemmel teljesen jelentéktelennek is hívhatnánk. Szerencsére több hozzáértő is figyelgeti ezeket az update-eket, így hamar kiderülhetnek olyan változások is, melyek csak a motorháztető alatt történnek. Csütörtök hajnalban frissült a Steam Datagram névre hallgató szolgáltatás, mely többek között a Dota 2 és CS:GO szerverek működéséért felelnek.

Új szerverek érkezhetnek CS:GO-ba!

 

A Valve például Európán belül jelenleg is több adatközponttal dolgozik, így a régiónktól és az aktuális meccskereső játékosoktól függően csatlakozhatunk svéd vagy épp osztrák szerverre is. Ezért mérhetünk eltérő ping értékeket a különböző MM meccseinken, a konzolban a status parancsot kiadva hamar ellenőrizhetjük, hogy éppen hova dobott minket a játék.

Új szerverek

A Steam Datagram a Multiplay szolgáltató szervereivel bővült, így ezentúl angliai vagy épp luxemburgi szerverekre is csatlakoztathat minket a játék. Könnyen lehet, hogy kellemesebb szerverteljesítménnyel és barátságosabb pinggel találkozhatunk majd a mindennapok során, de ezek majd csak úgyis élesben derülnek ki. A következő lépés a 128 tick lehetne, de a Valve úgy tűnik nem igazán akarja beadni a derekát, holott a teljesen ingyenes Valorantban is alapnak számít ez az érték, nem a külsős szolgáltatások kiváltsága.

https://leet.hu/2021/12/16/lovod-de-nem-talalod-igy-javithatsz-a-celzasodon-az-fps-jatekokban/

https://leet.hu/samsung/

×