Az elmúlt években mindig vártuk azt a pillanatot, hogy megjelenjen az Icon Swaps SBC sorozat aktuális része. Hamarosan érkezik a FIFA 22-be is.

Sokan már tűkön ülve várják, hogy érkezzen az az eseménysorozat, ami igencsak befolyásoló erővel bírhat a játék további szakaszaira. Az elmúlt napokban el is kezdődött a híresztelés, miszerint a FIFA 22-es Icon Swaps jutalmai bekerültek a játék forráskódjába.

Nos, időközben tovább duzzadt a közeledő eseménysorozattal kapcsolatos infóhalmaz, ugyanis a Twitter-en is aktívan tevékenykedő ImADuckQuackk egy további lényeges információt osztott meg a követőivel, egészen konkrétan a FIFA 22 első Icon Swaps megszerezhető jutalmait.

Ha hihetünk a kiszivárgott információnak, akkor ez egy egészen jól hangzó kezdés lehet az idei évre: az első 3 jutalmat kapásból érdemes lehet kiszedni a közelgő Objective-ek által, hiszen minimális időbefektetéssel kaphatunk 3 olyan csomagot is, amiből lényegében bármi jó is kisülhet (itt teszem hozzá, hogy az elmúlt években az első Icon lapjaimat hasonló típusú csomagokból nyitott fodder-ek segítségével raktam össze). Ha pedig nem akar valaki vesződni az Icon SBC-vel, akkor ott a lehetőség, hogy akár már 6-7 Icon Swaps Token segítségével jusson bárki egy legendás játékoshoz. Nyilván, mindenki nagyobb rating-re vágyik, akár még egy ilyen sorozatból is, de aki a kicsit nem becsüli…

Konkrét időpont továbbra sincs az idei Icon Swaps megjelenésével kapcsolatban, nagy valószínűséggel bevárja majd a Prime Icon lapok érkezését.

Ti várjátok már?

 

Ezt olvastad már?

Erre mikor lesz végre megoldás? – Játékosok, akik idő előtt kilépnek

×