Egy korábbi cikkünkben górcső alá vettük, hogy az 5 legdrágább Gold Rare kártya hány mérkőzésen segítette eddig a monitor/TV előtt ülőket. Most a Base Icon játékosokon a sor.

Sokan eljátszottak már a gondolattal, hogy milyen lenne a hófehér flare után egy fullos Icon lapot nyitni, majd azt fülig érő szájjal beépíteni a csapatba, esetleg milliókat keresni vele a Market-en. A szerencsésebbek már biztosan túl vannak az első Icon nyitásukon az idei szériában is. Most megvizsgáljuk, hogy az 5 legdrágább Base lap hány meccset élt meg eddig a játék során. Íme a mi 5-ös listánk:

1. Eusébio

A portugál legenda, „La Pantera Negra” jelenleg a legdrágább Base Icon lap a piacon, viszont nem ő a listánkban a legtöbb eddig lejátszott mérkőzést jegyző lap, csak a 3. helyen áll, a maga 175 251 meccsével.

2. Pelé

Pelé Base Icon kártyájára mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy nem örülnénk neki, ha bezsákolhatnánk belőle egyet. Az övé a 2. legdrágább lap, viszont a listánkból neki van a legkevesebb mérkőzése: 116 305. Ez azt is jelentheti, ogy keveseknek adatott meg eddig az a szerencse, hogy találkozzanak saját csapatukban a legendával.

3. Johan Cruyff

Kicsit lelőjük most a poént, hiszen az árban a 3. helyen álló lap a listánkban a legtöbb lejátszott mérkőzést tudhatja a háta mögött: 205 225. A piszok mázlisták…

4. Zinedine Zidane

A mindenhogyan jól fejelő (lásd 2006, Materazzi) Zidane Base Icon lapja a 4. legdrágább lap, valamint a 4. legtöbb meccset jegyző is, 123 085 mérkőzéssel. Ő helyben van most, úgy tűnik.

5. Ronaldo

Listánk 5. legdrágább lapja Ronaldo-é, aki a 2002-es VB hőse és az akkori brazil válogatott alapköve. Az övé jelenleg a 2. legtöbbet használt lap: 191 240 meccset tudhat már a háta mögött.

Reméljük, tetszett az újabb 5-ös listánk és köztetek is van olyan, akinek már volt szerencséje használni ezen lapok valamelyikét.

Nektek sikerült már Icon-t nyitni ebben az idényben? Netán a listánkban szereplő lapok valamelyikét?

https://leet.hu/?s=STEELBUNGEE&post_type=product

×