Úgy látszik a Sladgehammer Games mindent megtesz, hogy bebizonyítsa a rajongoknak, hogy igenis megéri beszerezni a Vanguardot.

A Vanguard játékosok nem tudnak betelni a közelharci pályákkal. A kis pályákat általában a Call of Duty játékosok nagyon kedvelik a sok harc és az általános káosz miatt. A Vanguard bemutatta nekünk a Das Haus-t. A térkép azóta bebetonozta magát a Call of Duty történelmébe, mint örök kedvenc.

November 17-én a Vanguardba egy újabb ikonikus Call of Duty-térkép érkezett, a Shipment. Bár a rajongók nem örültek a Das Haus 24/7 playlist hiányának, a Shipmentet eddig tárt karokkal fogadták a játékosok.

Nem is sejtettük, hogy a Sledgehammer Games további meglepetést tartogat számunkra.

Mostantól élvezheted a Ship Haus playlistet. Ez a playlist a játékmódok váltakozásából áll, mind az imádott Das Haus, mind a Shipment pályákon. A játékosoknak többé nem kell választaniuk a kettő közül, mint kedvenc Vanguard-mapjuk.

A közelharci mapok élvezeti faktora az utóbbi időben az egekbe szökött. Az új játszási listával együtt a Vanguard fejlesztői egy olyan javítást is kiadtak, amely gyakorlatilag az összes Vanguard Shotgunt nerfelte. Ne feledd, a Shotgunoknak továbbra is uralniuk kell a szűk helyeket, de remélhetőleg a fejlesztők eleget tettek azért, hogy a problémát bizonyos mértékig enyhítsék.

Most jön a java!

A dupla XP aktív, szóval itt a tökéletes alkalom a Vanguard grindolására. Dupla player, battlepass, klán, operátor és legfőképpen fegyver XP-re számíthatsz. Ez egy nagyon szükséges kiegészítés, tekintve, hogy idén milyen sokáig tart a fegyverek szintezése. Arról egyelőre nincs hír, hogy meddig számíthatunk ezekre a boostokra. Valószínüleg hétfő este 19:00-ig lesz elérhető a dupla XP, mint általában a Warzone-ban. Mindenképpen élvezzétek, amíg tart.

Ha esetleg nem tudnád, a játékot a hétvége alatt ingyenesen ki is próbálhatod!

Tényleg nem lettek túl jók az eladások? – Ingyenesen játszhatunk a Vanguard multijával

Sok sikert mindenkinek az aprításhoz!

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×