Úgy tűnik, hogy legalább egy évig a játékban marad ez az új rendszer, de a League of Legends fejlesztői megígérték, hogy változtatni fognak rajta.

A Riot Games fejlesztői visszautasították azokat a felhívásokat, amelyek arra szólították fel őket, hogy távolítsák el a League of Legends új feladatvérdíját, amelyeket a 12. szezon előszezon-frissítésében adtak a játékhoz, de azt ígérték, hogy „néhány változtatás” jön a vitatott mechanikát illetően.

Már tegnap írtunk nektek róla, hogy a játékosok és a profi játékosok sincsenek elragadtatva az új feladatvérdíj rendszertől. Sőt a játékosok könyörögnek a Riotnak, hogy töröljék ezt az új funkciót

Megérkezett az első panasz – A játékosok szerint túl OP a feladatvérdíj

 

A League of Legends fejlesztői azonban nem hajlandók törölni.

Objektív változások azonban jönnek, hogy jobban kiegyensúlyozzák az új mechanikát, mielőtt a 12. szezon hivatalosan is elkezdődik. Matt „Phroxzon” Leung-Harrison, a League of Legends vezető dizájnere megerősítette, hogy a LoL egyensúlyozó csapata „jelenleg figyelemmel kíséri az feladatvérdíjakat”, különösen azt illetően, hogy milyen korán aktiválják őket a játékban.

Comment
by from discussion
inleagueoflegends

Azonban nem fognak fejet hajtani a játékosok követelései előtt, hogy teljesen eltöröljék az objektív alapú visszatérési mechanikát a League of Legendsben.

Ám a fejlesztő azt is bevallotta, hogy tudták elsőre nem lesz nagy sikere ennek az új rendszernek. Ezért változtatásokat eszközölnek. A League of Legends feladatvérdíjak négy tényezőn alapulnak: az egyes csapatok Sárkányai, az arany- és tapasztalatelőnyök, valamint az, hogy hány tornyot romboltak le.

A 12. szezon előszezonjának elején az új feladatvérdíjak a tornyokra, Baron Nashorra, az elemi sárkányokra és az Elder Dragonra, valamint mindkét Heraldra vonatkoznak majd.

A Riot a Caitlyn változásokon is dolgozik, főként a Piltover seriffjének mechanikájával kapcsolatban, egy másik nagy frissítésben, a 12. szezon előszezon ciklusának elején.

Mit gondolsz a Riot döntéséről?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×