Újabb probléma kezd kirajzolódni a FIFA 22 háza táján. Egyelőre nagy a csönd ebben az ügyben, akárcsak a 21-es feketepiaci Icon-botránnyal kapcsolatban.

A világban számos felhasználó élt azzal az előrendelői opcióval/lehetőséggel, hogy jutalomként kaphasson egy FUT Hero lapot, még 2022 előtt. Most éppen ez okozza a problémát az EA-nél. Az analbeard nevű Reddit felhasználó a következő problémával/kérdéssel fordult a felhasználó-társadalom felé:

Pre-order Hero card
byu/analbeard inEASportsFC

Mondott valamit az EA arról, hogy egyesek miért kapták meg a hőskártyájukat néhány hete, mások miért nem? Mikor kell ténylegesen megkapnunk őket? Gondoltam, decemberben. Júliusban előrendeltem, és nem kaptam semmit, az az érzésem, hogy sokan mások is ugyanebben a helyzetben vannak. A Hero kártyák amúgy is szinte lényegtelenek, ezért azt hittem, már kiadták őket.

Ismét egy olyan probléma, ami azért sokaknál kiverheti a biztosítékot. Most akkor mi van a jutalmakkal? Mikor érkeznek? Hogy történhet meg az, hogy valaki még várja, más pedig már megkapta rég. Mikor pótolják a hiányt? Egyáltalán, miért nem tudott ez egységes lenni?

Érdekes helyzet, az egyszer biztos. Az egyik válasz viszont ennél érdekesebb, ha a kommenteket szemügyre vesszük:

Comment
byu/analbeard from discussion
inEASportsFC

Igen, láttam a hozzászólásokat, ahol előrendelési hőscsomagot írnak. Felvettem a kapcsolatot az EA-val, és azt mondták, hogy vegyem fel a kapcsolatot a PlayStation-nel, mivel ez előrendelési tartalomprobléma volt. A PlayStation feldolgozta, és most várom a választ.

Szóval most akkor esetleg nem is az EA volt ezúttal a hibás? Minden esetre, ez igencsak ködös dolog, kíváncsiak leszünk, hová fejlődik majd ez az ügy, vagy hogy egyáltalán mikor jön bármi hivatalos, a sok kétségbeesett, vagy dühös megnyilvánulás helyett?

Ti mit gondoltok? Járt már más is hasonlóan?

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×