A FIFA 22 jelen állás szerint a későbbi különböző frissítések révén fogja majd elnyerni a végső formáját, ami – remélhetőleg – sok hibára fogja a megoldást nyújtani.

Bizonyára sokatoknál előfordult már, hogy egy támadó játékossal sokkal nagyobb százalékban volt sikeres szerelésetek, amiből parádés kontrákat lehetett később kialakítani. Ezzel alapvetően semmi gond nincs, hiszen ez életszerű lehet a valóságban is, viszont sok esetben már védőket megszégyenítő mozdulatokra képes egy-egy támadó játékos.

Ez egyre jobban szúrja a szemét a legtöbb játékosnak, szerintünk teljesen jogosan. Erre a problémára világít rá egy 1 napja történt Reddit-es poszt, ami a Dontknowwhyimhere21 nevű felhasználótól származik:

Why do attackers tackle better than defenders?
byu/Dontknowwhyimhere21 inEASportsFC

Ez mindig is zavart, és nem értem. Ez a „constant pressure/press after possession lost” meta nem lenne olyan jó, ha a támadók nem kapnának állandóan tökéletes animációkat, amikor szerelésre mennek. Amikor a védők próbálnak szerelni, majdnem 50%-os esély van arra, hogy a labda visszapattan az ellenfél csapatához, de amikor a csatárok védik a védőket, az egy tiszta animáció, ahol elveszik a labdát, és azonnal megkapják a labdát tökéletes lépésben, hogy elindítsák a kontrát. Még ha azt is mondod, hogy a védőknek alacsony a dribbling értékük, ezeknek a támadóknak legtöbbször még alacsonyabb a védekezési statisztikája, mégis ők kapják a legjobb animációkat. Mielőtt valaki azt mondaná, hogy „Legyél jó”, 12 győzelmet érek el minden WL-ben, és soha nem kvalifikáltam magam WL-re.

Véleményünk szerint teljesen jogos a felháborodás és az észrevétel, bízzunk benne, hogy az EA kezd ezzel a problémával valamit, hiszen egy-egy ilyen folyamatos problémaforrás rengeteg játékosnak veheti el a kedvét a további játéktól, hiszen ha nincs elég sikerélményük, joggal fogják abbahagyni, hiába az újabbnál-újabb kártyák.

Ti mit gondoltok? Lesz erre valaha megoldás?

Erről hallottál már?

Ezzel magyarázkodik a pedofil botrányba keveredett youtuber, az iRon Channel

 

https://leet.hu/termek/glorious-pc-gaming-race-model-o-wireless-matt/

×