Szivárgásokból már nem csak a Rainbow Six: Siege 7. évének új operátorának nevét, de fegyverét is lehet már tudni. Egyikről videó is van.

Nem is olyan rég, a Ubisoft végre bemutatta, hogy milyen változásokkal is érkezik a Rainbow Six: Siege 6. évének utolsó évada, melyben új operátort és új fegyvert kapunk. Az adatbányászok, szivárogtatók szeme azonban máris a jövő felé kacsingat, és arra kíváncsiak, hogy mi várható legközelebb. Így sokan előveszik a korábbi (akár több éves) szivárgásokat, mások videókat töltenek fel, hogy leleplezzék az újdonságokat. Hogy lehet-e ezeknek hinni? Nos, nem igazán érdemes, de még az is előfordulhat, hogy egy-egy szivárgás bejön. Ma egy ilyet mutatok be.

Ha minden igaz, ilyen lesz az új operátor és az új fegyver a Rainbow Six: Siege 7. évének első évadában.

Ha lehet hinni a nemrég ismét felkapottá vált szivárgásoknak, akkor a Y7S1 új operátora a Flubber névre hallhat majd, illetve ez lehet a kódneve. Az alábbi szivárgás szerint eszköze a hole blocker lesz, amit csak bizonyos helyekre lehet feltenni. Hogy ez mit takar, az jó kérdés. Én régóta álmodom egy védőről, aki be tudja foltozni a megerősített falakon nyitott lyukakat. De az is lehet, hogy valamilyen drónlyuk-zavaró lesz.

More info about Y7S1 Operator
byu/ExuQus inRainbow6

 

Ahogy a képen is látható, és ennél érdekesebb is, hogy ahogy a Y6S4 operátor, úgy Flubber is új fegyvert hoz a játékba. Ez lehet a POF9, melyet az ismert szivárogtató, Zer0Bytes_ már egy videóban is bemutatott.

A Rainbow Six: Siege 7. éve persze még messze van, így nehéz megmondani, hogy mi is várható. Ennél szerintem jóval érdekesebb, hogy megint jöhet egy jó kis karácsonyi event, egy izgalmas hógolyózós játékmóddal.

Erről olvastál már?

Karácsonyi skinek és külön LTM – Ilyen lesz a hógolyóval lövöldözős R6S SnowBrawl

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×