Sosem volt még ennyire gyönyörű Lara, mint ebben a rajongói Tomb Raider II Remake-ben, ami simán kenterbe veri a definitív GTA-kat is.

Egy Nicobass nevű lelkes francia modder még 2016-ban határozta el, hogy az Unreal Engine 4 segítségével elkészíti az 1997-ben megjelent legendás Tomb Raider II teljes remake-jét. A projekt köré azóta egy nagyon lelkes, de annál még tehetségesebb csapat gyűlt, akik szakadatlanul dolgoznak az egyébként pont idén 25. éves Lara második kalandjának megszépítésén.

A fejlesztés lassan ugyan, de biztosan halad, tavaly egy sor gyönyörű screenshottal leptek meg minket, most pedig a maximálisra pörgetett játékvideóiról híres FA GAMEZ mutatott a Tomb Raider II Remake-ből egy 4K-s felbontású játékmenetet, amit természetesen egy RTX 3090-es kártya hajtott.

A videóban a korábban már látott első pályán megyünk végig, amit az eredetihez teljesen hűen alkottak újra. Lara mozgása modernebb, leginkább a Crystal Dynamics-féle Anniversary-ra emlékeztet, de annál jóval fluidabb, gördülékenyebb, miközben egyáltalán nem üt el a 97-es eredetitől sem. A világítás, a textúrák, a hangok lenyűgözőek, sőt, ezt ebben a formában akár hivatalos remake-ként is bemutathatnák, hiszen gond nélkül felér arra a bizonyos AAA-s szintre.

A pályát egyébként bárki kipróbálhatja, akinek van hozzá vasa, letölteni pedig a csapat oldaláról lehet természetesen teljesen ingyen.

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×