A Ubisoft fejlesztői régóta nyitottak arra, hogy megváltoztassák Goyot a Rainbow Six: Siege-ben, de úgy döntöttek késleltetik a reworköt.

A Rainbow Six: Siege-ben szinte minden új szezon kapcsán az egyik legérdekesebb kérdés a játékosok számára, hogy vajon milyen változásokra számíthatunk majd. A Ubisoft fejlesztői általában izgalmas pálya, operátor és egyéb változásokat ígérnek, ami néha előnyös, néha nem. Az elmúlt időszakban több operátor is komoly változásokat kapott, például Twitch, Mira és Finka is. Egy operátort azonban elkerült a rework: Goyo.

A Goyo átdolgozás még várat magára.

A mexikói védő Vulkan pajzsaival igen jó trükkökre képes, ugyanakkor a Ubisoft korábban annyit már megtett, hogy kicsit nerfelte az operátort: kevesebb pajzs áll rendelkezésre. Bár a pajzs erős tud lenni, ha valakit tényleg ér a tűz, igen lineáris játékstílust képvisel Goyo, amelyet a Ubisoft át akar alakítani.

Goyo változtatásaira azonban 2022-ig kell várni kell.

„Utáljuk, hogy tovább kell várni, de a Goyo átdolgozásához több időre van szükségünk” – ismerte el a Ubisoft egy november 9-i blogbejegyzésében.

„Még a 6. év bejelentésekor mondtuk, hogy csapatunknak tervei vannak a Goyóval, de az év előrehaladtával más operátorokat alakítottunk át. Rájöttünk, hogy a változtatáshoz, amit kitaláltunk teljesen újra el kell készíteni az animációit, ami több időt vesz igénybe, mint gondoltuk” – tették hozzá.

Mi változik?

A Goyo rework egyik terve szerint a Vulkan-pajzsot és a benzintartályt szétválasztják. Így nem lenne robbanópajzs, vagyis Goyo sokkal dinamikusabb játékmenetet tudna képviselni. Sokkal könnyebben tudná ugyanis elhelyezni a robbanó kannákat. A védők is sokkal könnyebben tudnák azt aktiválni, mint a pajzs esetében.

Az animációinak teljes átdolgozásával azonban sok munka van, ahogy az például Tachanka esetében is volt. Ettől függetlenül a Goyo rework készül, és valamikor a Year 7 elején, 2022 februárjában hallunk róla legközelebb. Te örülnél az átalakításnak?

Ez pörög éppen:

Még mindig elérhetetlen a MediaMarkt oldala – Szigorú megkötésekkel lehet vásárolni

 

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×