Ahogy minden Major tornán, így a PGL Stockholm alkalmával is bőven akadtak emlékezetes pillanatok, melyek graffitit érdemelnének.

Korábban szinte hagyománynak számított, hogy a Major tornák emlékezetes pillanatait egy-egy játékon belüli graffitivel örökítik meg a fejlesztők. A legutóbbiak közül biztosan emlékeztek s1mple legendás 1v2 fordítására Cache-en, vagy éppen a Dosia gránátra Infernón. Mindkettőből graffiti lett.

A nemrég lezajló PGL Stockholm Major alatt is akadtak ilyen körök, melyek döntően befolyásolták a meccs alakulását. Természetesen a legemlékezetesebb NiKo bénázása volt, amikor megnyerhette volna a mapot csapatának. Ehelyett 15:12-nél elbukták a kört és, hosszabbításra mentett a Na’Vi, és végül behúzta a mapot is.

Tényleg NiKo hibázott? – Lassításban mutatjuk a CS:GO Major legdurvább hibáját

 

A közösség azonnal bedobta magát, és meg is tervezték a jelenethez legjobban illeszkedő graffitit, ami egyébként még tökéletesen illeszkedik is a maphoz, illetve a pozihoz. Egy munkavédelmi jelzésről beszélünk, ami egy ilyen gyári környezetben, mint Nuke, tényleg simán előfordulhat. A figyelemfelkeltő sárga szín is teljesen jól illik a maphoz, valamint a rajta szereplő szöveg is. Hiszen nem csak azért kell vigyáznunk ebben a poziban, hogy nehogy beverjük a fejünket, hanem hogy a headshotok is elkerüljenek minket.

Ebből a szempontból s1mple tökéletesre vizsgázott, tényleg vigyázott a fejére!

De lássuk is a remekművet, amit akár már holnap betennénk a játékba! Szerintetek belefér?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×