Az első hetekben rengeteg hibába szaladhatnak bele a játékosok.

Lassan egy hete már, hogy megjelent a Call of Duty legújabb része, a Vanguard. Minél több órát tolnak bele a felhasználók, annál több bug/glitch bukkan fel, de ez a megjelenés utáni hetekben sajnos manapság már természetes jelenség. ó A játékosok modelljeinek „összeütközése”, azaz a player colllision vagy body block nem feltétlenül mondható hibának, hiszen direkt csinálták ilyenre a fejlesztők,

ám roppant mód idegesítő.

PLEASE remove teammate collision. Please!
byu/TraumaTracer inCODVanguard

Nem véletlenül került azonnal a Vanguard subreddit főoldalára az a felhívás, melyben a játékosok azt kérik a fejlesztőktől, hogy valamit kezdjenek ezzel a kérdéskörrel. A probléma értelemszerűen leginkább a kisebb pályákon jelent nagyobb hátrányt, hiszen ekkor szó szerint is blokkolhatja egyik játékos a másikat, akár teljesen ártatlanul is. Teljesen random csapattársakkal pedig sokszor még megbeszélni sem lehet ezeket, így nincs mit tenni, el kell fogadni a funkciót.

I just died to a door
byu/Benguinn inCODVanguard

Ezen kívül valami nem stimmel a különböző pályaelemekkel sem, melynek köszönhetően a fentihez hasonló, szerencsére többnyire vicces szituációkba szaladhat bele az ember. Reméljük a fejlesztők monitorozzák a felhasználók visszajelzéseit és hamar reagálnak azokra egy-egy nagyobb frissítés vagy hotfix keretein belül.

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×