A Vanguard játékosok felháborodtak, miután meglátták a játékban a korábban sokkal jobban mutató Diamond camót.

A várva várt Vanguard végre megjelent, és a játékosok izgatottan rá is vetették magukat. Neki is láttak a camók kihívásainak is, ám ahogy egyre több játékos érte el az áhított kozmetikumokat, rá kellett jönniük, hogy in-game egyáltalán nem olyanok, mint ahogy korábban, többek között képeken láthatták.

Különösen a Diamond camo…

Ennek feloldásához a játékosoknak teljesíteniük kell az összes kihívást egy adott osztály összes fegyverén. Ám ahogy azt említettük, a közösség hamar nyugtázta, hogy egyszerűen nem éri meg grindolni érte. Úgy fogalmaztak, hogy olyan, mintha rajzszögeket dobtak volna rá, aztán kiszedték volna őket, és csak a helyük maradt volna ott.

Természetesen a Redditen is felbukkant a téma, kiírhatták magukból sérelmeiket – 6000 kill és rengeteg játékban töltött óra ezért a szörnyűségért:

„Úgy néz ki, mintha felragasztott fülbevalók lennének rajta… „ – írta egy személy. „A végső buborékfóliás camo” – viccelődött egy másik személy, mivel úgy néz ki, mintha minden gyémántot ki lehetne szúrni a fegyveren.

Nagyon valószínűtlen, hogy a camók tényleg megváltoznak, ám a Sledgehammer Games a múltban már reagált a játékosok visszajelzéseire, így talán egy magyarázat legalább a láthatáron lehet.

Te grindolod már a camókat?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×