JGOD, a Warzone után, most leleplezte a Vanguard egy OP perkjét, amivel elképesztő könnyedséggel uralhatod az egész meccset.

A Vanguard november 5-én jelent meg, és mint minden évben az új CoD cím, ez is viharral vette be a játékvilágot. A játékosok hatalmas hulláma teszteli a játékot, így rengeteg rajongó keresi a legjobb módját annak, hogy uralja a köröket.

Bár vannak nyilvánvaló választások, mint például az STG44 és az MP40, rengeteg alulértékelt módszer is létezik, amivel a konkurencia fölé kerekedhetsz.

Most a Warzone statisztikusa, JGOD felfedezett egy új stratégiát, amely a Vanguard Forward Intel perkjét használja, és amellyel teljesen elpusztíthatod az ellenfeleidet – mielőtt még esélyük lenne visszavágni.

A YouTube-csatornáján megosztott videóban JGOD elárulta, hogy a Forward Intel használatával pontosan láthatod, hol spawnolnak az ellenségeid, még akkor is, amikor megfordulnak a spawn pontok. Ami lehetővé teszi, hogy az egész pályát urald, ami az egyik legfontosabb része a multiplayer játékoknak.

 

„Nem igazán láttam sok embert beszélni erről” – jegyezte meg „Első ránézésre nem tűnik olyan erősnek, de ez sokkal jobb, mint a korábbi játékokban.”

Ezután elmagyarázta, hogy a perk előnye, „az ellenséges „erősítések” (Az újraéledések) jelzői a minimapodon” a Vanguard őrült spawn mechanikájával kombinálva hogyan eredményez „teljesen broken” élményt a perket használó játékosok számára.

„Már tudod, hova kell célozni” – tisztázta, majd elmagyarázta a gondolatmenetét, miközben a Forward Intel-t használta. „Nem kell tudnod, hogy hol vannak az emberek, a térkép kialakítása és a fojtópontok alapján jól meg tudod állapítani, hogy hol lesznek az emberek”.

Összehasonlította a perket a korábbi címekben látott formájával is, megjegyezve, hogy „ez közel sem volt ennyire broken, amikor egy korábbi Call of Dutyban volt”.

A jelenlegi állapota alapján a fejlesztő Sledgehammer Games egy jövőbeli frissítésben könnyen lehet, hogy a Forward Intel kiegyensúlyozására is sor kerülhet, így mindenképpen add hozzá ezt a perket a Vanguard osztály beállításaihoz, amíg még ilyen OP formájában elérhető.

Ti kipróbáltátok már?

https://leet.hu/?s=%22rx+6600%22&post_type=product

×