Ha kíváncsi vagy arra, hogy pontosan hogyan lett profi esportoló Kodiakból és Gabessonból, akkor csatlakozz a Road to Pro Zowie Live adásához.

Ha arról beszélünk, hogy valaki gamerből profi, profiból esportoló lesz, akkor az út néha nagyon sok izgalmas kalandot, nehézséget, kihívást tartogat. Szerencsére Magyarországon is találunk olyan ikonikus alakokat, akik ilyen-olyan módon meghatározzák a magyar esport történetét. Néha pedig arra is lehetőségünk van, hogy megismerjük őket, történetüket.

Így most a Road to Pro Zowie Live keretében élőben ismerheted meg Kodiak és Gabesson történetét.

Gabesson és Kodiak az élő adás során arról beszélnek majd, hogy hogyan lehet bárkiből profi esportoló, mi kell mindehhez és persze azt is megtudjuk: ők mit tettek meg mindezért.

Mikor lesz?

Csatlakozz Gabessonhoz és hozzám amint visszaemlékszünk profi karrierünk elejére és megosztjuk tapasztalatainkat a profivá válással kapcsolatban. Beszélünk élményekről, perifériákról, versenyekről és szívesen válaszolunk a kérdéseitekre is” – írta Kodiak a Facebook oldalán.

Hol és mikor tudod nézni?

Az adás Kodiak Twitch oldalán lesz követhető, november 10-én 19:00-tól: twitch.tv/kodiak_official

Zowie akció

Az alkalomból egyébként a Leet Shopjában rengeteg Zowie terméket is találsz, most kivételesen akciós áron. Ne felejts el körülnézni!

Borítókép: Gaál Gergő/BHSE, Index

×