A fejlesztők tudnak a bugokról, a kérdés, hogy mennyire gyorsak.

Csütörtök hajnalban a Warzone fejlesztői egy új frissítést szállítottak a játékhoz, mely friss playlist felhozatallal bővítette a játékot, illetve több bugot is igyekezett kijavítani. Ahogy az lenni szokott, a frissítés újabb hibákat is magával hozott, ráadásul ezúttal olyanokat, amelyekbe a játékosok jelentős része bele fog szaladni, hiszen a játék fő eleimeit érinti.

Nézzük is, hogy melyek ezek a hibák!

A Raven csütörtök késő délután publikálta a legkomolyabb hibákat, melyek külön Trello aloldalt is kaptak, így remélhetőleg top prioritást élveznek:

  • Mindent platformot érintő hiba, hogy a szigeten teljesen megborult a loot, így előfordulhat, hogy egy-egy hely környékén csak magas szintű fegyvereket találunk, míg mások csak a leggyengébb fegyverekhez juthatnak hozzá. Ez talán a legkellemetlenebb bug, hiszen minden játékosra kihat.
  • Egy Contracts-okkal összefüggő hibának köszönhetően a Buy Station ikonok nem bukkannak fel a Tac Mapen
  • Ezen kívül a fegyverekkel kapcsolatos küldetéseket sem megfelelően követi a játék, így előfordulhat, hogy feleslegesen csináljuk azokat

Reméljük a fejlesztők hamar publikálják a bugfixet, hiszen a battle royale játékok magját adja a megfelelő lootpool, mely most rendesen megborul néhány meccsen.

×