A Legends Stage utolsó játéknapja három pályás meccseket és óriási izgalmakat szolgáltatott, ahol végül a Vitality, a Virtus.pro és a NIP örülhetett.

Repül az idő, már nyolc napja történt, hogy útjára indult a PGL Major Stockholm 2021, ahol a keddi játéknap a Legends Stage 2:2-es csapatainak ütközetét hozta. A magyar nyelven a Leet Esport csatornáján követhető eseményen a Vitality, a Virtus.pro és a NIP 3:2-es mérleggel végül továbbjutott, míg az Entropiq, a FaZe és a Copenhagen Flames kiesett.

Keddi eredmények

  • Vitality 2-1 Entropiq
  • Virtus.pro 2-1 FaZe
  • NIP 2-1 Copenhagen Flames

Bár a Vitality két vereséggel kezdte a szakaszt, végül Jame-ék 3:2-vel kiharcolták a továbbjutást, csakúgy mint a NIP, amely viszont két győzelemmel nyitott és közel járt ahhoz, hogy már a TOP 16-ban kiessen. Utóbbi dolgát a Major egyik legszimpatikusabb csapata, a CPH Flames nehezítette, amely megnyerte az első pályát és a következő kettő mindegyikén közel járt ahhoz, hogy kiejtse device-ékat.

Ha nem is egyszerűen, de a franciák és a NIP kiharcolta a továbbjutást, ellentétben a FaZe-zel. A játéknap legnagyobb meglepetését ugyanis a karrigan-éket búcsúztató Virtus.pro okozta, amely map hátrányból felállva fordított, holott már a második pályán is 8:13-as vesztésre álltak. Összességében remek napon vagyunk túl, sok-sok izgalommal, ACE-ekkel, clutchokkal, hosszabbítással tarkítva, ráadásul kivétel nélkül három pályás mérkőzésekkel!

 

 

 

Csütörtöki menetrend

  • 16:30 – Heroic vs Virtus.pro
  • ~20:00 – G2 vs NIP

Fontos, hogy a mai napra, azaz szerdára pihenőt kaptak a csapatok a playoff előtt, így a Major egyetlen szünnapját követően, csütörtökön folytatódnak majd a küzdelmek, mégpedig szokás szerint BO3-as formátum mellett.

Nyereményjáték

Ne felejtsétek, a PGL Major Stockholm során számtalan értékes jutalmat lehet majd megkaparintani, így érdemes gyűjteni a pontokat, vegyetek részt a nyereményjátékokon és a legfontosabb, hogy élvezzétek a közvetítést! Találkozunk csütörtökön 16 órakor, sok szeretettel várunk mindenkit!

×