A leakerek nem pihennek egy napot sem.

Már csak pár hét és az új Call of Duty után az új Battlefield cím is megérkezik a felhasználók gépeire. A játékosokat az alap játékmódokon kívül lázban tartja a Portal névre hallgató újdonság is, mely gyakorlatilag egy virtuális homokozó lesz végtelen beállítási lehetőséggel. A leakerek a béta óta elemezgetik a fájlokat, így szinte minden nap érkezik valami új információ.

Most az tudtuk meg hogy működik a Plus Menu a régi fegyverekkel, Portal játékmódban!

 

A Battlefield leaker, Temporyal a szokásos igényes infografikán vázolta fel a jelenlegi helyzetet. Elmondása alapján a BC2 és BF3 attachmentjei is elérhetőek lesznek a módban, nem csak az új fegyvereké. Illetve a Plus Menut is támogatják majd a régi fegyerek, bár kikapcsolható lesz az opció. A BF1942 tárgyai egy fokkal visszafogottabb kezelést kapnak majd, hiszen nem nagyon szabhatjuk őket személyre, maximum Iron Sight és távcsövek között válogathatunk.

Ahogy a fenti képen is láthatjuk, Battlefield 3 esetében szinte az összes optika, csőre és cső alá szerelhető attachment elérhető lesz majd. MÍg BC2 és AKS-74U esetében az Iron Sight, Kobra és ACOG felhozatallal kell beérnünk, szerényebb lesz a választék.

Várjátok már a Portal játékmódot?

×