Több lapp már a promóció előtt az interneten keringett, de már hivatalosan is elérhetőek a lapok a játékban. Megérkezett a Rulebreakers első csapata.

A tegnapi napon megkaptuk az első nyomokat az új Rulebreakers csapatról. Azt kell mondanom tökéletesre vizsgáztam, hiszen mind a három lapot eltaláltam.

Sok meglepetést nem hozott az este, hiszen minden lapról már a megjelenés előtt tudtunk. Az újdonságot talán az SBC és objective lapok hozták, hiszen ezekről előzetesen nem volt információnk. Aki nem lenne tisztában, az esemény lényegével azoknak röviden összefoglalom. A Rulebreakers alatt megváltoznak a lapok összetételei. Egyes játékosok lassabbak lesznek, de sokkal jobb lövési mutatókat kapnak, míg mások gyorsulnak és például a labdavezetésből veszítenek. Egy teljesen új arcát ismerhetjük meg egyes játékosoknak. Tavaly például kaptunk egy nagyon gyors Harry Kanet, egy agilis Lukakut, vagy egy vadállat Douglas Costát.

Idén is ugyanazok a szabályok. Ismét visszatért a Player Pick SBC, amivel mi dönthetjük el, melyik típusú Nkunkut szeretnénk. Erről a lapról majd a holnapi napon írok részletesebben.

Te melyik Rulebreakers lapra pályázol?

×