Természetesen minden új pályát úgy terveztek, hogy hatalmas legyen, hogy akár 128 ember is egyszerre tolja rajtuk. Íme a három új pálya.

Az Electronic Arts nemrég bemutatott egy új Battlefield 2042 előzetest, amely szerencsére az érkező új pályák közül hármat is bemutat. Mindegyiket „kifejezetten úgy tervezték, hogy egyedi élményt nyújtsanak, amely befolyásolják a stratégiát a csapatok és játékosok számára”. Persze a videó nem elemzi a környezetet, csak bemutatja, hogy milyen terepekre lehet számítani.

Íme a három új Battlefield 2042 pálya!

 

Renewal: Egy érdekes tájat látunk az egyiptomi sivatagban: egyik oldalán napelemes erőművel, a másikon pedig kutatóintézettel. A két régió között egy fal található, különböző belépési pontokkal, beleértve a Conquest ellenőrzőpontot a térkép közepén. A játékosoknak fel kell készülniük a közeli csatákra ezeken a területeken.

Breakaway: Ez a pálya az Antarktiszon kapott helyet. A gleccser megtört ösvényein a játékosok a jégsziklák között és felett küzdenek, melyek kötélhidakkal vannak összekötve, és ahol az ejtőernyő gyors használata jelentheti a különbséget élet vagy halál között.

Discarded: A harmadik pálya egy elárasztott falu India nyugati részén, szétszerelt hajótestek és egy felfedezésre váró Colossus hajó terepén. Itt rengeteg a fedezék és a lehetőség a közelharcra.

E hárommal együtt összesen hét pálya lesz a játékban a megjelenéskor. A tervek szerint több pálya érkezik még a szezonális frissítésekkel.

A Battlefield 2042 november 19-én jelenik meg.

×