Valamiért úgy tűnik, hogy novemberben jelentősen meg fog ugrani az Amazon Prime előfizetések száma a gamerek körében.

Az Amazon Prime egy ideje ugyancsak becsatlakozott azon gamer előfizetéses szolgáltatások mellé, melyek hónapról hónapra megajándékoznak minket néhány ingyenes játékkal.

Az Amazon viszont mindezen túl is messze kimagaslik a mezőnyből, ugyanis az Xbox Live Gold és a PlayStation Plus ajándék címeivel ellentétben a Prime mellé sokszor egy fél tucatnyit csomagolnak. Ez nem hogy novemberben sincsen másként, de most olyan – és annyi – játékokat zsákolhatunk be, melyekről hihetetlen nagy botorság volna lemaradni.

Az Amazon Prime novemberi ingyen címei között például ott lesz a legendás Remedy remeke, a Control, aminek még csak nem is a sima, hanem az Ultimate Edition-jét adják, ami tartalmazza a két kiegészítőjét is. A másik óriási név az ingyenes listán a Dragon Age: Inquisition, ami nem csak az utóbbi idők, de a Bioware egyik legjobb szerepjátéka is lett. A nagy neveket pedig az idén 25 éves Tomb Raider-sorozat rebootolt trilógiájának második fejezete, a Rise of the Tomb Raider zárja, ami a hónap közepéig lesz elérhető a Prime-tagoknak.

Mindezeken túl az Amazon Prime játékos előfizetői megkapják a Rogue Heroes, a Liberated, a Puzzle Agent 2, a Demon Hunter 2: New Chapter, az BAFL – Brakes Are For Losers, és a Secret Files: Sam Peters játékokat is, vagyis összesen 9 címet zsákolhatunk be. De nem érdemes elmenni szó nélkül az in-game ajándékokról sem, ezúttal az Apex Legends, a Genshin Impact, a New World és a League of Legends játékosok örülhetnek az extráknak.

 

×