Újra lehetőségünk van megszerezni az első FGS tokenünket, melyeket gyűjtögetve csomagokat válthatunk ki az SBC menü pont alatt.

Múlt héten jelentek meg az FGS tokenek, melyeket szimplán a Twitch nézésével gyűjthetünk be. Ezeket a lapokat SBC-be rakhatjuk, és a mennyiségtől függően különböző csomagokat szerezhetünk. Azok, akik lemaradtak az elsőről most újra lehetőséget kapnak, hogy pótolják.

A FIFA 22 Challenge az FGS, azaz a FIFA Global Series első eseménye, ahova profi játékosokat és labdarúgókat hív meg az EA. A játékosok ezúttal párokat kellett alkossanak, és Co-op játékmódban kellet az ellenfeleiken felülkerekedniük. Az esemény olyan híres futballistákat láthattunk FIFA-zni, mint Pedri, Timo Werner, Diogo Jota vagy éppen Kurzawa. A meccsek nézésével a nézők félóránként jutalmakat kaptak. Ezen a héten fél óra után Tifo, egy óra után FGS token és másfél óra után pedig mezekkel gazdagodtunk.

Ha esetleg lemaradtál az eseményről, és szeretnéd pótolni, akkor holnap este 7 órakor az EA Sports Twitch csatornáján visszanézheted a közvetítést, és megszerezheted az FGS tokened.

De hogy pontosan, hogyan is szerezhetsz FGS tokeneket? Mutatjuk.

  1. Kösd össze a Twitch felhasználói fiókod az EA felhasználóddal. Ezt itt tudod megtenni.
  2. Nézz egy FIFA 22 Global Series eseményt Twitchen keresztül legalább 60 percig.
  3. Váltsd ki az FGS tokent a Twitch oldalán és lépj be a játékba.

Te szoktad gyűjteni a tokeneket?

 

×