Az ok egyelőre ismeretlen.

Sage a Valorant első napjaitól kezdve népszerű karakter a játékosok körében. Az elmúlt szezonok során egyre ötletesebb megoldások születtek a képességei kihasználására. Nem is sikerült rosszul, egyre ütősebb módon sikerült kiaknázni a Wall képességét. A kreatív falaknak hála rengetegszer meglephették ellenfeleiket vagy védhették olyan helyről a lerakót a Sage mainek amelyre senki sem számított az ellenfél csapatából.

Valami nem stimmel a legutóbbi frissítés óta!

Lothar, a népszerű streamer videóra is vette az érdekes bugot. A karakterével gyakorlatilag a lerakott, sértetlen Sage falnak nekifutott, majd próbálta tartani az irányt és pár pillanat alatt össze is tört a fal egy része. Nem kellett hozzá sem lövés, sem melee csapás, egyszerűen szétpattant.

A legnagyobb kérdés a felhasználók körében, hogy milyen úton-módon lehet előidézni konzisztensen a hibát. Ez a streamernek sem jött össze, egyszerűen nem sikerült egy fix metódussal megismételnie a hibajelenséget. Rengeteg játékos próbálja valamilyen formában exploitolni a bugot, kétségtelen, hogy előbb-utóbb sikerülni is fog valakinek. Ez azonban a Riot Games-nek is jól jöhet, hiszen így hamar kijavíthatják a hibát, ismerve a fő forrását.

Te belefutottál már a hibába?

×