Visszatért a Warzone-ba az Iron Trials, méghozzá a duo játékmód helyett és Its_Iron megmutatja, hogy mire érdemes lecserélni a Stunt.

Az Iron Trials korlátozott időre visszakerült a Warzone-ba, ami egy csavart hoz a megszokott battle royale-ba, de ezt a játékosok nem bánják, sőt kifejezetten szeretik, és örülnek, hogy a Raven Software visszahozta.

Ebben a módban a játék sokkal nehezebbé válik. A játékosok több életerővel rendelkeznek, a Stun kevésbé hatékony, a Dead Silence nem található meg a térképen, és még sok minden más van, ami  képességbeli különbséget hoz létre.

Nos, a regenerálódás ebben a módban lelassul, ezért a Stim (szuri) rendkívül hatékony, – egy Warzone streamer most tökéletesen bemutatta, hogy valójában mennyire erős.

A Warzone streamer, ‘Its_iron’ , egy Iron Trials játékot játszott, amikor ő és a duója egy 2v2 helyzetben volt, már a kör legvégén. Egy heves lövöldözés közben a gázban találta magát, ezért használta a szuriját, hogy segítsen regenerálni az életerejét. Sokak meglepetésére a stimnek köszönhette az életét és ezzel meg is nyerte a játékot.

Its_Iron még saját magát is meglepte, amikor azt mondta, hogy „halott vagyok”, de ez végül nem történt meg. Ez pedig a kilencedik körben volt, így a gáz már rengeteg sebzést okozott,- ám a Stim tényleg őrült sebességgel állította vissza az életerejét. Bár ez nem egy Stim Glitch, amit már láthattunk a múltban, ez is rendkívül OP.

A Twitch most fogja megrendezni a 75.000 dolláros Iron Trials versenyét, ahol láthatjuk majd, hogy a profik miképp használják a szurikat.

Jelenleg nincs semmi jel arra, hogy nerfelnék a Stimet – épp ezért próbáld ki minél hamarabb, hiszen könnyen meglepheted az ellenfeled egyetlen gombnyomással.

×