Nagyon reméljük, hogy ez a film nem esik áldozatául a játékadaptációkat sújtó szörnyű átoknak, és jól sül majd el. Az előzetest látva azonban nagyon bizakodóak lehetünk.

A Sony egészen őrületes sebességre kapcsolt, ugyanis még csak egy fél nap telt el a 2018-as God of War PC-s bejelentése óta, de máris egy másik gigászi szőnyegbombázással borzolják a geek idegeket.

A mai napon arra ébredhettünk, hogy kiszivárgott a hányattatott sorsú és szinte már időtlen idők óta készülgető, Tom Holland és Mark Wahlberg fémjelezte Uncharded-mozi előzetesének egy bizonyos jelenete, amelyből már sejthető volt, hogy záros határidőn belül megérkezhet ugyanennek a hivatalos változata is.

Nos, csupán néhány órácskát kellett türelemmel lennünk, ugyanis a Sony nem ült tovább rajta és hivatalosan is leleplezték az elmúlt évek egyik legvártabb videojátékos filmadaptációt.

A roppant mozgalmas előzetesben megbizonyosodhatunk Holland Nathan Drake-es alkalmasságáról (csillagos ötösre vizsgázott), természetesen Wahlberg kicsit kifogásolható Sully-ját is láthatjuk, de feltűnik a játékok fontos, majd új főszereplőjévé előlépő Chloe Frazer is, ahoygan Antonio Banderas gonosza is megmutatja magát néhány másodperc erejére.

Ha pedig minden jól megy, akkor az Uncharted film 2022. februárjában kerül majd a mozikba – streaming platformokon egyelőre nem terveznek premiert.

×