Több jel is erre utal.

Az elmúlt napokban a felhasználók felfedezték, hogy néhány Vanguard fegyver már megtalálható a játék menüjében. Jó pár kísérletet tettek azért, hogy valamilyen úton-módon már használni is tudják próbálni, több ilyen módszer is sikeresen működött pár óráig.

Könnyen lehet, hogy jövő héten már nem is kell trükközni a fegyverekkel!

 

Bálint hívta fel a figyelmet Twitteren, hogy a fejlesztők elhintették az egyik bejegyzésükben egy sejtelmes információt. Éppen a Vanguard megjelenésének napjáról szóló bekezdés végén azt is kiemelték, hogy jövő héten ingyenes dropokra számíthatnak a játékosok. A fejlesztők ráadásul az „unprecedented” szót használták, tehát valami nagyobb, soha nem látott dologra kell gondolnunk. Így ki is zárhatjuk a különféle bannereket vagy apróbb újdonságokat. Elég nagy esély van rá, hogy a fegyvereket oldhatjuk majd fel valamilyen küldetéssel.

 

Érkeznek is az első gameplay videók a fegyverekről. A képkockákból hamar kiderül, hogy bizony erős jószágokról beszélhetünk, ami nem meglepő. A fejlesztők mindig is az újabb játékmódokhoz (Modern Warfare -> Cold War) tartozó fegyverek erősségét növelték, így ösztönözve őket az esetleges vásárlás felé.

Örülnétek a fegyvereknek?

×