Egyre több és egyre biztosabb jele van annak, hogy a Grand Theft Auto Remastered Trilogy még idén, ráadásul heteken belül megjelenik.

Az elmúlt napokban több szivárgást és pletykát is hallottunk arról, hogy a Grand Theft Auto Remastered Trilogy, mely három korábbi GTA játék felújított változatát tartalmazza, akár már idén, novemberben megjelenhet. Először a dél-koreai korhatáros besorolás kapcsán említette meg a Kotaku a novemberi dátumot, aztán jött a Rockstar Launcher ikonjainak leleplezése.

Most a Steamen is feltűnt a novemberi dátum.

Egy Reddit felhasználó, So_sotired nemrég a Steamen kurátor oldalán fedezte fel, hogy a 2000-es évek klasszikus Grand Theft Auto címeinek trilógiája alatt valamilyen érdekes szöveg szerepel. Mindegyik cím elérhető a Steamen, azzal a szöveggel együtt, hogy a remasterek 2021 novemberében érkeznek.

Found this on steam, not my photo but from a group on FB
byu/so_sotired inGTA

 

Itt szerepel az Alan Wake is, aminek felújított verzióját szintén nemrég jelentették be. Tudni kell, hogy ez csupán egy Steam kurátor oldal, vagyis nem biztos, hogy fix az infó. A Steam kurátorok ugyanis olyan személyek vagy szervezetek, amelyek ajánlásokat írnak, hogy segítsenek másoknak érdekes játékokat felfedezni a Steam könyvtárában. Ez a bizonyos kurátor Games at risk of removal néven ismert, és emlékeztetni szokott olyan címekre, melyeket az a veszély fenyeget, hogy eltávolítják a Steamről. Lehet, hogy pont erre figyelmeztet minket most? Lehet, hogy a régi címeket lecserélik a felújítottra? Nem lehet tudni, hogy a kurátornak mennyire van igaza?

A tény viszont az, hogy a Rockstar egyelőre nem jelentett be semmit, pedig ezt a novemberi dátumot egyre több helyről hallani. Te megveszed majd a Remastered Trilogy-t, ha mégis megjelenik?

https://leet.hu/?s=shinobi&post_type=product

×