Egy rajongó készített egy listát, ahol azt is feltüntette, hogy a különböző Rainbow Six: Siege operátorok eszközei mennyire létezhetnek a valóságban.

Persze sokat beszéltünk már arról, hogy a Rainbow Six: Siege operátorai, illetve azok a játékban használt különleges eszközei mennyire létezhetnének a valóságban. Amikor a játék megjelent, az alapvető cél az volt, hogy az eszközök minél realisztikusabbak legyenek, minél inkább a valódi hadviselést szimulálják. Sokan pontosan emiatt szerették meg a játékot. Aztán a Ubisoft hozott egy döntést: elkezdték bevezetni azokat az eszközöket, ami kissé elrugaszkodott a valóságtól. Ismerek olyat, aki pont emiatt fordult el a játéktól. Néhány játékos korábban is összeállított már olyan listát, ami azt taglalja, hogy az operátorok eszközei milyen számban létezők, nem létezők vagy épp létezhetnek, mondjuk a jövőben.

Így néz ki egy friss lista a Rainbow Six: Siege eszközeinek valósághűségéről.

 

A különböző tier listáiról ismert TierMaker most az operátorokat aszerint állította össze, hogy az eszközeik milyen technológiát képviselnek, mennyire lesznek, vagy lehetnek valóságosak, meg lehet-e őket venni. Érdekes módon például Doc gyógyító pisztolya földönkívüli technológiának számít. Persze vannak olyan eszközök is, melyeket már lehet is kapni, illetve amik a jövőben valósulnak meg.

Bár érdekes lesz látni a következő 50 évben a láthatatlan Gu (Lesion) megvalósulását, vagy az Alibi és Iana hologramokat. A legviccesebb, hogy például Goyo eszköze simán megoldható ma is.

Te mennyire értesz egyet a listával?

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×