Ma délután a Leet Hungary Youtube csatornáján élőben, megjelenés előtt játszunk a Far Cry 6-tal.

A Ubisoft nyílt világú akciójáték sorozatának legújabb részében egy idilli trópusi paradicsom, Yara világába találjuk magunkat. Az elsőre egzotikusnak tűnő ország azonban megállt az időben. Yara kegyetlen diktátora, Anton Castillo elhatározta, hogy országát bármi áron visszaállítja a régi dicsőségébe, hogy véres lábnyomaiban fia, Diego kövesse őt. Nem csoda, hogy rémuralma ellenállás szerveződéséhez, és véres polgárháborúhoz vezetett.

Október 6-án 13:00-tól Dani a Leet Hungary Youtube csatornáján játssza a játékot.

 

 

A Far Cry 6-ban Dani Rojas, egy helyi harcos szerepét alakítod, aki szabadságharcossá válik saját hazájában. Egyetlen célja felszabadítani Yarát Castillo uralma alól. Ez az eddigi legnagyobb terület a Far Cry sorozat történetében. Harcolj dzsungelben, tengerpartokon, és Esperanza hatalmas fővárosában! Sajátítsd el a gerilla harcmodort: építs saját fegyvereket, járműveket, szerezz új követőket és társakat, akik követnek a háborúba. Rombold porig ezt a véres diktatúrát, mielőtt ők teszik meg veled – olvasható a játék leírásában.

Bár a játék csak holnap, az az október 7-én jelenik meg hivatalosan, a Cenega Hungary jóvoltából a Leet Youtube csatornáján már ma játszunk vele,

13 órától egészen este 7-ig.

 

A STREAMET ITT TUDJÁTOK NÉZNI.

Ne felejtsétek el, hogy a Leet Hungary Youtube csatornáján hamarosan átfogó tesztet is láthattok majd a játékról. Ha pedig a cím felkeltette az érdeklődést, akkor érdemes szétnézni a Leet Webshopban is, hiszen kiváló Far Cry 6 relikviák érkeztek. Jó szórakozást!

https://leet.hu/?s=far+cry+6&post_type=product

×