A Warzone rövidtávú metáját mostanában az OTs 9 uralta, de IceManIsaac bemutatta az AK-74u loadoutját, ami felrázhatja a metát, így az 5. szezon végére.

Az SMG-k mindig is rendkívül jók voltak a Warzone-ban. Az SMG-k a mobilitást és az átlagos gyorstüzelési sebességet kihasználva akár több ember közeli kipakolására. Az OTs 9 volt a legnépszerűbb SMG ebben a szezonban, és az egyik leggyorsabb TTK-val rendelkezik minden tartományban ebben a fegyverosztályban.

A Warzone streamer IceManIsaac azonban felfedezte a tökéletes összeállítást az AK-74u számára, amelyet „teljesen figyelmen kívül hagyunk”.

IceManIsaac azt állítja, hogy a AK-74u setupja jobb, mint a meta SMG-k. Továbbá azt mondja, hogy ezek a tartozékok nagyszerűek a triókhoz és quadhoz, ezért vessünk is rá egy pillantást.

  • Muzzle: Gru Suppressor
  • Barrel: 10.3” Task Force
  • Laser: Tiger Team Spotlight
  • Underbarrel: Bruiser Grip
  • Magazine: 40 Rnd Drum

A 10,3″-os Task Force lövedéksebességet biztosít a fegyver számára, hogy felvegye a versenyt más meta SMG-kkel. A Tiger Team Spotlight a Bruiser Grip-rel párosítva tökéletes mozgási sebességet biztosít, ha valakit utol kell érned, vagy éppen neked kell fedezékből fedezékbe menekülni. A 40-es tár és a GRU Suppressor pedig magáért beszél.

Ha csak az adatokra szeretnénk támaszkodni, akkor a két fegyver TTK-ja, az OTs 9 valamivel jobb sebzési statisztikákkal rendelkezik, kivéve 10-15 méteren. Viszont ami az egyik legfontosabb, a taránkénti sebzés.

AK-74u 1815 sebzést okoz táranként, míg az OTs csak 1360-at.

Emellett ez a 74u lehetővé teszi, hogy sokkal gyorsabban játszhass, mint az OTs 9 vagy az MP5-össel, így ez az egyik legjobb támogató SMG a játékban. Nézzétek meg a videóját, hogy végképp egy hullámhosszra kerüljetek a fegyverrel:

 

IceManIsaac már tegnap is a középpontba került, amikor elmagyarázta, hogyan győzhetsz erősebb lobby-kban. Ezt a cikket elolvashatod ITT.

forrás: Dexerto

×