A Warzone közösség általában szereti megkérdőjelezni a játékban hozott döntéseket.

A Warzone játékosok folyamatosan vitatkoznak arról, hogy mit kéne változtatni a játékon, hogy „jobb”, illetve mely aspektusnak kellene realisztikusnak lennie, és melyeknek nem.

Erre tökéletes példa az a cikk, amit a mai nap írtam a Combat Scout perk nerfeléséről.

„Borzalmas és OP” – A Warzone játékosok szeretnék nerfelni ezt a perket

Ám ami most zavarja a játékosokat, hogy a páncéllemezek elkezdenek törni, miközben gázban vannak.

Ezt az ötletet egy szokásos Reddit poszt indította be, amikor ‘Ens_Shn_07’ megosztotta a „népszerűtlen véleményét” egy cuki képpel párosítva.

Unpopular opinion
byu/Ens_Shn_07 inCODWarzone

A népszerűtlen vélemény pedig ez volt: „A gázban nem kéne törjön a páncél.”

Természetesen a játékosok különböző érveket hoztak fel, hogy miért törik az armor.

„A gáz erősen maró hatású! Szóval nem értek egyet bocsi” – írta egy játékos. Ez jogosnak tűnhet, hiszen minden más is sebződik a gázban. Lehet az egy helikopter, vagy akár egy AI álltál vezérelt helikopter, ami néha megjelenik.

A játékosok többsége azonban úgy gondolja, hogy az a változtatás, hogy esetleg a páncélt nem sebezné a gáz, nagyszerű lenne a Warzone számára. Az egyik Redditor azt mondta: „Egyáltalán nem népszerűtlen vélemény. Teljesen egyetértek.” Míg egy másik hozzátette: „Új vagyok, de nagyon megdöbbentem, amikor megtudtam, hogy így van. Ennek semmi értelme.”

Ha esetleg csak az HP menne le, az megváltoztatná a Warzone játékmenetét, és segíthet azoknak a játékosoknak, akik rotálás közben lövöldözésbe keverednek. Így a páncél némi ellenjátékot tudna biztosítani.

Nos végül az utolsó pontot egy olyan játékos tette hozzá, aki megkérdőjelezi a játék realisztikusságát.

„Akkor minden másnak is korrodálódni kéne, mint például a fegyverednek a felszerelésednek és még a lőszerednek is. Nem mellesleg azonnal meg kéne halnod.”

Szóval szerintem ne keressünk se logikát, se realizmust a gázban. Hiszen a Call of Duty egy arcade shooter, nem egy survival játék.

Szerinted rendben van, hogy az armor is sérül a gázban?

×