Az OTW második napja nem csak egy SBC-t, hanem egy új objective lapot is hozott. Justin Kluivert Nice lapja kiváltható SB meccseken keresztül.

Újabb ingyen OTW lapot zsebelhetünk be a héten. Justin Kluivert a nyáron igazolt a Nice csapatába, ezért őt is megszerezhetjük. Mindössze a gép ellen kell játszanunk.

 Justin Kluivert feladatok:

  • New in Nice – Rúgj 10 gólt Ligue 1 játékossal Squad Battles ( legalább Semi-Pro nehézség) vagy Rivals meccsen.
  • League Links – Nyerj meg 5 mérkőzést Squad Battles ( legalább Semi-Pro nehézség) vagy Rivals módban úgy, hogy legalább 3 Ligue 1 és 3 Seria A játékos van a keretedben.
  • Through Talent – Adj gólpasszt Through Ball segítségével 4 különböző Squad Battles ( legalább Semi-Pro nehézség) vagy Rivals mérkőzésen.
  • Double Dutch – Rúgj legalább 2 gólt holland játékossal, 3 különböző mérkőzésen Squad Battles ( legalább Semi-Pro nehézség) vagy Rivals módban. Ajánlott játékos: Boadu, Hateboer

Sajnos ez a játékos egy ideig nem fog a kezdőben szerepelni. Az adottságai megvannak hozzá, hogy jó lap lehessen, de kelleni fog egy pár TOTW, hogy viszont lássuk őt a különböző gárdákban. A játék elejére jó lehet egy elfutó szélsőnek csereként beállva. Én mindenesetre kiszedem és megnézem mit hoz a jövő. Még egy kis ideig nélkülözni kell, de a francia bajnokság remek hely lehet a hollandnak szárnyai bontogatására és a gólszerzésre.

Te megcsinálod Justin Kluivert lapját?

 

×