Néha egy egyszerű ötlet aratja a legnagyobb sikert.

Futótűzként terjedt el az igazán érdekes ötlet, amit a Stack Overflow, ami egy programozással kapcsolatos weboldal és a Drop nevű tech-kiskereskedő hozott létre, hogy kiadják ezt az aranyos kis billentyűzetet, amit úgy neveztek el, hogy „The Key”.

Hogy mire is képes? Pontosan két dologra van programozva: másolásra és beillesztésre. 

A termék csak egy áprilisi tréfának indult az év elején, de a Stack Overflow felhasználók csalódottan vették tudomásul, hogy a The Key nem egy valódi dolog, amit megvásárolhatnak. Szóval, most már meg lehet vásárolni. Előrendelhető a Drop weboldalán 29 dollárért (kb. 9000Ft).

Mint látható, itt három gombot kapunk. Egy Stack Overflow logót, egy C-t és egy V-t, de a három gomb valójában programozható.

Az egyedi előprogramozáson kívül a minőség sem elengedhetetlen. Kailh Box Black switch-el van felszerelve, amelyek a Drop állítása szerint „ultra-sima lineáris érzést” biztosítanak. A tok CNC megmunkált alumíniumból készült, egyedi XDA profilú billentyűsapkákkal. Egy USB-C csatlakozót is látok a hátulján, és az alján gumírozott lábak vannak, hogy ne csússzon el.

Illetve, ha ez nem lenne elég, a Stack Overflow a teljes bevételét a digitalundividednek adományozza, a Drop pedig a saját részének öt százalékát.

Nektek hogy tetszik ez az ölet?

forrás: TheVerge

×