Utánajártak, hogyan lehet a legolcsóbban hozzájutni egy Operation Riptide ládához. Persze csak az ingyenes dropon kívül, annál olcsóbb nincs.

Az új Operationben érkezett skinek szinte azonnal megbabonázták a CS:GO játékosokat. Mindenki Operation Riptide ládát akart bontani a megjelenés napján, majdnem ezer darabot eladtak 3 dollár fölötti átlagos áron. Mostanra persze már beállt a piac, jelenleg 30.000 eladó Riptide láda hever a piacon. A legolcsóbb kategória 0.87 dollár, ami ez alatt felkerül, azt viszonylag gyorsan el is viszik.

A piac szerint tehát 0.86 dollárért már megéri megvenni, hiszen ezért a pénzért, vagy ez alatt alig találunk Riptide ládát.

Ne felejtsük el azonban, hogy a Riptide ládákat az Operationön belül is megvehetjük, nem csak a piactéren. Itt ugye 2 csillagba kerül, nem is kellett sokat várni, hogy kiszámolják, mit jelent ez nekünk dollárban.

 

Ahogy a videón is látszik, ha 100 csillagot veszünk 45 dollárért, abból kijön 50 láda. Egy sima osztás után pedig láthatjuk, hogy ebben az esetben 0.90 dollárt kell fizetnünk egy ládáért, ez a legolcsóbb opció, ha csillagért akarunk hozzájutni.

Az kétségtelen tehát, hogy csillagból kiváltani, vagy dropként megkapni a legjövedelmezőbb, hiszen kvázi csak az időnket raktuk bele. Ezután jön a piac, ahol bőven 0.90 alatt jutunk hozzá, a cikk írása alatt 0.83-ért is láttam egy ládát, pár másodpercig. Végül ott a vásárolt csillagokkal való ládavásárlás lehetősége. De bármilyen akciósnak is tűnik az ajánlat, mind közül ez a legdrágább.

×