Úgy tűnik, hogy a kínaiak akaratlanul is bejelentették egy plakáton, hogy mikor indulhat a Battlefield 2042 open bétája.

Amióta csak bejelentették az új Battlefield játékot, a rajongók arra várnak, hogy végre kipróbálhassák azt az előrendelésekhez is ígért béta változatban. Ez persze nem is meglepő, hiszen a DICE és az EA közelgő játéka igen magas szintre kívánja emelni a klasszikus FPS franchise élményét.

A jó hír, most született egy nagyon erős tipp arra vonatkozóan, hogy mikor is indulhat a béta időszak.

Bár a DICE hivatalosan egyelőre nem közölt hivatalos dátumot, de egy közelmúltbeli szivárgás, a játék legmegbízhatóbb szivárogtatójának megosztásával talán megerősíti, hogy mikor jön. Tom Henderson úgy véli, hogy a béta időszak október 6-án indul, ami jövő hét szerda.

 

A dátum a kínai Bilibili videomegosztó portálról származik, ahol a tervek szerint több napos Battlefield 2042 streamet terveznek. Könnyű kitalálni, hogy ez a béta indulásához köthető. A közvetítését október 6-tól október 9-ig tart, bár Henderson szerint a béta három napnál tovább tart. Ez a hivatalos Battlefield Bilibili oldalán jelent meg, szóval az infó fix. Ha nem, akkor gondolom sokaknál kiborul majd a Bilibili (höhö).

Mivel ezek a dátumok elég közel vannak, csak idő kérdése, mire a DICE és az EA megerősíti. Feltételezzük, hogy a különböző platformokon egyszerre lesz a béta, hogy a crossplayt is teszteljék.

A Battlefield 2042 november 19-én jelenik meg.

https://leet.hu/shop/back2school/

×