Ha te se tudod, milyen fegyver van néha a kezedben és sokszor Gulágot is veszítesz miatta akkor ez a kis „guide” segíthet.

Biztos mindenkivel előfordult már, hogy Gulág kör elött fogalmad sem volt milyen fegyvert fogsz a kezedben. Ez legtöbbször akár halálhoz is vezethet, mivel azt várjuk, hogy a fegyver full automata, közben max egy töltényt köhög ki magából, míg az ellenfél telibe soroz.

Nos mivel nem vagy ezzel egyedül. iAmSyther egy gyors útmutatót is készített, amivel könnyebben azonosíthatod a fegyverek tüzelési módját.

iAmSyther még a fegyverek töltényeit is megjelölte egy színnel, mint extra információ.

A titok a célkeresztben van.

Mármint szó szerint a célkereszt a titok, ha jól megnézed az egylövetű fegyverek, mint egy sniper illetve egy pisztoly 3 kis sáv célkereszttel rendelkeznek, míg a burst fegyverek, mint az M16 és az AUG 8, majd végül a full auto, mint az M4 és barátai a klasszikus 4 sávot kapta.

Persze itt is van egy kivétel az új fegyver a TEC-9. Valószínűleg azért rontották el, mert ennek a fegyvernek több tüzelési módja van, de ehhez barrelt kell cserélni. Szóval, ha a Gulágba TEC-9-et kapsz akkor nem lehetsz biztos benne, hogy milyen tüzelési móddal kaptad. Magyarán egyetlen esélyed marad, ha lősz mielőtt még harcolnál.

Nos igen ez elég gáz, de az Activision csak egy kis cég szóval ne várjunk el tőlük sokat.

forrás: Reddit/iAmSyther

×