Megérkezett a játék első játékos SBC-je. Sokakat nem lepett meg, hogy nem egy nívós lappal indul az év, íme az OTW Shaqiri SBC.

Hivatalosan is kezdetét vette a FIFA 22. Ma már két új SBC-vel gazdagodtunk, melyből az egyik már egy játékos SBC. Íme Xherdan Shaqiri OTW lapja.

A játékoshoz két csapatot kell összeraknunk. Egy 81-es, valamint 83-as csapatot, ami jelenleg kábé 16 ezer zsetonba kerül. A lap legnagyobb pozitívuma egy, hogy 5 csillagos SM és 4 csillagos gyengébbik lábbal látták el. Az ereje nem igazán kecsegtető, hiszen egy viszonylag kezdőcske lapról beszélünk. Shaqiri csapata jelenleg 7. a tabellán és az utolsó 5 mérkőzésből mindössze egyen kaptak ki, akkor a PSG volt az ellenfél.

A játékosban van potenciál, hogy fejlődjön hiszen minden mérkőzésen kezdőként lép pályára. Emellett egy jó teljesítménnyel a Featured TOTW státuszt is megkaphatja, ami miatt duplán fejlődne.

Mit ajánlok? Ha van fölösleges zsetonod és nem zavar, hogy a klubodban ül egész évben, akkor csináld meg. Ha coin szűkében állsz és nem vagy gyűjtő, akkor nem ajánlott.

Sajnos sokat kell még fejlődjön, de ezzel hivatalosan is megkaptuk a játék első lapját. Pénteken OTW promó, holnap meg érkezhet a BL.

 

×