Az EA Play alatt sokkal kevesebb a felhasználó a FIFA 22-ben, mint amit megszokhattunk, így az is előfordulhat, ha erősebb ellenféllel nézünk szembe.

Szerdán elrajtolt az EA Play és mindenki belecsöppenhetett a FIFA 22-be. A 10 vagy 20 óra előjátékunkat bárhogy felhasználhatjuk, így többek között Division Rivals, Squad Battles vagy sima Friendly és Draft meccseket is tolhatunk. Mivel kevesebb a felhasználó, így a játék sokkal szélesebben keres ellenfelet, mint szokott.

Ne lepődjetek meg tehát, ha véletlenül az arcunkba egy igazi labdazsonglőr érkezik, aki már nagyon jól kezeli a játékot. Ahogy közeledünk a megjelenéshez ez változik, és a teljes kiadásra már hivatalosan mindenki a saját ligájában talál ellenfelet. Sajnos az elején ilyen döcögős, főleg, mivel valaki ekkor valaki akkor játssza le az előzetes óráit és így néha nehéz meccset találni. A 10 órát pedig senki nem akarja várással tölteni.

Ha még nem kezdted el itt van néhány hasznos tipp, hogyan ne használd fel az óráidat. Ha pedig egy OP mozdulatra van szükséged, akkor itt írunk segítséget.

Neked, hogy megy eddig a 22?

×