Izgalmasnak szezonnak nézünk elébe.

Az Epic Games a Fortnite első Chapterében a szezonvégi apróbb események mellett rengeteg kisebbel is szórakoztatta a játékosokat. Elég csak arra gondolnunk, amikor az ‘eredeti’ Kevin megérkezett a szigetre vagy a pályán folyamatosan előtörő gejzírekre. Amilyen kis események voltak, annál többet hozzáadtak a játék történetéhez.

Nos, úgy tűnik az Epic Games visszatér a hagyományokhoz!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, a frissen aktivizálódott arany kocka még sok vizet fog zavarni a pályán a leakek alapján. A legtöbb adatbányász a keddi napot célozta meg az első mini-event megjelenésére, de úgy tűnik ezúttal nem jöttek be a tippek. Már vasárnap késő délután a játékosok szemtanúi lehettek az arany és lila kockák első találkozásának.

 

A fenti videóban látni lehet, az arany kocka felemelkedett és elkezdte energianyalábokkal bombázni szunnyadó társát. Az elkövetkezendő napokban, hetekben még több ilyet is láthatunk majd. Érdemes lesz figyelgetni a népszerű leakerek Twitter fiókjait a pontos időpontokért, bár az is kiderült, hogy ők sem tévedhetetlenek. Gyorsan beindultak az első események, így biztosak lehetünk abban, hogy ez a szezon igazán pörgős lesz majd a sztorivonalat tekintve is.

×