Egy kutatásból kiderült, hogy a Rainbow Six: Siege tartalomgyártók káromkodnak a legtöbbet. Valóban ilyen komoly dühöt vált ki belőlünk a játék?

Való igaz, hogy a Rainbow Six: Siege néha abszolút igazságtalan játék tud lenni, ami miatt gyakran elküldenénk a fejlesztőket vagy épp a játékosokat melegebb éghajlatra. Pontosabban vannak, akik meg is teszik, még nyilvánosan is. Nemrég ugyanis készült egy felmérés, mely során azt vizsgálták, hogy mely játék miatt káromkodnak a legtöbbet a gamer tartalomgyártók. Kiderült, hogy a Rainbow Six: Siege első helyen van, vagyis

az R6S miatt káromkodnak a legtöbbet a streamerek.

Persze ez alapján gyanítjuk, hogy nem csak a streamerek, de a játékosok is sokat káromkodnak a játék és a helyzetek miatt. Igen, ezt saját bőrömön is tapasztalom. Egy új Buzz Bingo tanulmány szerint most már hivatalosan is a Rainbow Six: Siege tartalomgyártók a legtöbbet káromkodók. Majdnem tízszer ejtenek ki valamilyen csúnya vagy szitokszót minden percben, vagyis majdnem 600 szót óránként. A FIFA és a Warzone csak a második és harmadik helyre került ezen a téren.

 

A Buzz Bingo 2021 augusztusában 25 órán keresztül 100 Twitch streamet és YouTube videót figyelt, hogy kiderítse, mely játék miatt káromkodunk a legtöbbet. A Rainbow Six Siege és a FIFA 21 játékosok átlagosan 6 másodpercenként káromkodtak.

Nos, a Rainbow Six: Siege valóban kiborító lehet néha, agy nincs más hátra, minthogy kiderítsük, mi magyarok mennyire káromkodunk miatta. Szavazz az alábbi pollban, és mond meg őszintén, mennyire bosszant téged a Rainbow Six: Siege?

 

Te káromkodsz a Rainbow Six: Siege miatt?

Igen, mindig.
Nem, soha.
Néha egy-egy káromkodás kicsúszik.
Ez a legnyugisabb játék.
Csak káromkodom miatta.

Created with SuperSurvey

Nos, melyik szót mondod a leggyakrabban játék közben?

https://leet.hu/shop/back2school/

×