A következő héten ugyan csak egy ingyen játékot ad az Epic Games, azt viszont szinte a végtelenségig újrajátszhatjuk majd. Legalábbis, ha szeretünk újra és újra megszökni a böriből.

Mint minden egyes héten, úgy ezúttal is újabb ingyenes játékokkal örvendeztetett meg bennünket az Epic Games. Ahogyan egy ideje (alkalmi) szokássá vált, úgy e hét csütörtökén is két remek mókát zsákolhatunk be teljesen ingyen, amelyre egy héten keresztül lesz lehetőségünk – természetesen az Epic Games Store felületén, vagy az alkalmazásban.

A jó szokásukat szerencsére nem mostanában tervezik maguk mögött hagyni, nem úgy, mint a következő játék főhőse(i) a börtönt, amiben nekünk kell majd segítő kezet nyújtanunk. Legalábbis akkor, ha a játéktárunkhoz adjuk a The Escapist című pixelcsodát,

ami szeptember 23-tól egészen szeptember 30-ig lesz ingyenes az EGS-en.

Bár megjegyzem, hogy vétek volna kimaradni a nagy szökésből, hiszen a The Escapist az egyik legszabadabb szabadulós szórakozás, amihez szerencsénk lehet. Itt ugyanis abszolút rajtunk áll, hogyan próbáljuk magunk mögött hagyni a rácsokat, megkötésekkel ritkán találkozunk. Kraftolhatunk, áshatunk, börtönlázadást szíthatunk, elvegyülhetünk – szinte bárhogyan próbálkozhatunk, ami csak eszünkbe jut.

A grafikát viszont sokaknak szoknia kell, hiszen egy masszív pixelcsodáról van szó, de ha ezen túl tudjuk tenni magunkat, akkor egy kifejezetten zseniális, és végtelenül szórakoztató játékkal múlathatjuk az időnk.

 

https://leet.hu/shop/back2school/

×