Ha nem a cheaterek, akkor a játék intézkedik a rossz élményekről.

Az elmúlt napokban több játékos is arról számolt be, hogy sebezhetetlen csalókkal találkozott a szervereken. Ez még a cheaterek szemszögéből is túl erős és hamar detektálható csalás lenne, így lehetett sejteni, hogy valami más is van a dologban. Nem is kellett sokat várnunk, hogy kiderüljön mely tárgy is okozza ezt a különös bugot.

Ezúttal a Riot Shield felelős a hibajelenségért!

Getting shot by bow killstreak with riotshield made me completely ivulnerable
byu/LordTexugo inCODWarzone

Szerencsére az egyik Warzone játékosnak sikerült videóra vennie a különös glitch-cset, mely hasznos lehet majd a fejlesztőknek is a debug során. Úgy tűnik, hogy a Riot Shield és a Combat Bow triggerelte a folyamatot, hiába esett le hősünk 1HP-ra, teljesen sérthetetlen maradt az akció során. Maximális tisztelet a feltöltőnek, hiszen amint rájött erre, ki is lépett a meccsről.

Hackers are invincible now? What has this game come to…
byu/NuttyMcCrunch inCODWarzone

Egy korábbi videóban a másik oldalról láthattuk ugyanezt, ám akkor még erősen a csalókra gyanakodott az egész közösség. Ahogy látható a felvételen, itt is nagy szerepet kaphatott a Riot Shield, hiszen ott van a gyanúsított hátán. Reméljük a fejlesztők gyorsan reagálnak, a szerda esti frissítésben nem említették meg a hibát vagy az ezzel kapcsolatos hibajavítást.

https://leet.hu/shop/back2school/

×