„Az én feladatom, hogy életben tartsalak. Tedd ezt olyan nehézzé, amennyire csak akarod” – mondja Doc, aki ma ünnepli születésnapját.

Létezik a Rainbow Six: Siege-ben egy algériai és francia származású férfi, akinek valódi neve Gustave Kateb. Gazdag családban nőtt fel Párizs 16. kerületében. A hadseregben és az orvostudományban is elismert családból származik. A rangos Université Paris Descartes-ben végezte orvosi tanulmányait, másodévesen jelentkezett a Médecins Sans Frontières (MSF) felhívására önkéntesnek. Számos alkalommal önkéntesként a világ minden táján segített az embereknek. Az érettségi után visszautasította a magánorvosi praxist Fő területei a toxikológia és az ökotoxikológia. Felismerve az orvosok iránti igényt, Kateb továbbra is önkéntesként tevékenykedik az MSF-ben. A Terre magas rangú tisztje.

Doc szeptember 16-án született, 1977-ben, tehát ma 44 éves.

 

Doc eszköze a Rainbow Six: Siege-ben a STIM PISTOL, amiből jelenleg 3 töltetet tud kilőni magára, vagy a csapattársaira. Ezzel minden esetben megnöveli a HP-t, ezzel segítve a túlélést.

Íme néhány remek és vicces Doc megmozdulás az alkalomból:

Doc on the enemy team did something nice
byu/Realistic_Advice1890 inRainbow6

The best thing in Siege is when the enemy Doc is too sure of himself
byu/real_Pilki04 inRainbow6

Doc revolver hip fire made a somewhat perfect circle
byu/McGoodMate inRainbow6

Te mennyire szereted őt használni?

https://leet.hu/shop/back2school/

×