A World of Warcraft: Shadowlands Patch 9.1.5 során a Mage Tower ismét nyitva áll, de a WoW rajongók nem örülnek, hogy a Legion „exkluzív” skin visszatér.

A World of Warcraft: Legion szépen helyet követelt magának a World of Warcraft történetében, mint a cím egyik legjobb bővítménye. Ráadásul a játék legutóbbi frissítése igyekszik a Legion nyomdokaiba lépni. A Legion egyik legjobb eleme a Mage Tower volt, amelyben a játékosok egy sor kihívással szerezhettek jutalmakat. Az egyik ilyen jutalom a Guardian Druids ikonikus Werebear formája volt.

Bár sok rajongó nagyon örül annak, hogy a Tower visszatér a 9.1.5 -ös frissítésben, egyesek kiakadtak a nem várt visszatérés miatt.

„Exkluzív” Druid skin?

Sok-sok már elem mellett az ikonikus Werebear skin is visszatér a Guardian Druid játékosok számára. Bár sokak számára a fekete-zöld stílusú Werebear a tökéletes jutalom a kihívások teljesítéséért, néhányan nem örülnek annak, hogy újra megjelenik.

Ennek oka az, hogy a Legion Druids eredeti Werebear exkluzív bőr volt. A Mage Tower bezárása után nem volt mód arra, hogy megszerezzék azt, ami elégedettséggel töltötte el azokat, akik végigszenvedték. Tudták, hogy ez a skin nem tér már vissza, így egyediséget kölcsönzött.

A Blizzard hivatalosan most azt írta, hogy a skinek visszatérése „rontaná a játékosok teljesítményét”, ezért úgy döntöttek, hogy átdolgozzák azokat, hogy másképp nézzenek ki. Ez sajnos nem nyugtatta meg a játékosokat.

„Emlékszel, amikor kifarmoltad a félelmetes Druid bear modellt és azt mondták, hogy soha többé nem lesz elérhető? Egy nagy pofon mindenkinek, aki keményen megdolgozott érte” – dühöngött egy játékos.

 

https://twitter.com/Cropsy6/status/1438216600201711620?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1438216600201711620%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.dexerto.com%2Fworld-of-warcraft%2Fwow-fans-outraged-after-blizzard-reuses-exclusive-skin-all-players-1654405%2F

 

„Utálom, hogy újra itt van a Werebear. Kidolgoztam érte a belemet, miután soha nem játszottam Druiddal, így sajnálom, hogy visszarakják” – írta egy másik.

 

Egyelőre nem lehet tudni, hogy a Blizzard módosítja-e a Werebeart, vagy nem. Bár sokan kiakadtak a skin miatt, valószínűleg sokan várják, hogy újra belépjenek a Mage Towerbe.

https://leet.hu/shop/back2school/

×