A PlayStation tulajdonosoknak is érdemes lesz ismét fejest ugraniuk.

A Vanguard Alpha tesztjét és az előző hétvégi exkluzív Multiplayer bétát a PlayStation tulajdonosok élvezhették. Nem véletlenül, az Activision és a Sony több éves együttműködési szerződést írt alá a múltban, így feltehetőleg a következő címeknél is ez lesz majd a menetrend.

Nézzük is, hogy mire számíthatunk a héten!

  • Szeptember 16. és 17. között a PlayStation felhasználók teljesen nyílt bétával találkoznak majd. Az Xbox és Battle.net játékosok közül azok ugorhatnak be a harcmezőre, akik előrendelték a játékot az elmúlt időszakban vagy valamilyen úton-módon szereztek béta kódot.
  • Szeptember 18. és 20. között teljesen nyílt béta lesz az összes platformon, így a PlayStation, Xbox és Battle.net játékosok is kötöttségek nélkül kipróbálhatják a Vanguard újdonságait.

(Magyar idő szerint 19:00-tól várható a szerverek megnyitása)

A PlayStation játékosoknak is érdemes lesz ismét fejest ugrani a hétvégén, hiszen az előző héthez képest több újdonság is érkezik majd. Tiszteltét teszi a Search and Destroy játékmód, illetve az új Eagle’s Nest pálya is. 18-ától pedig megérkezik a Champion Hill Solo verziója, illetve a 24/7 TDM játékmód is.

https://leet.hu/shop/back2school/

×